Naslovnica » Politika kolačića

Politika kolačića

O ovoj politici kolačića

Ova Politika kolačića objašnjava što su kolačići i kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. Podatke koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se ti podaci koriste te kako kontrolirati postavke kolačića.

U bilo kojem trenutku možete promijeniti ili povući svoj pristanak iz Izjave o kolačićima na našoj web stranici.

Postavke kolačića

Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domene: www.dom-velaluka.hr

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranu malih podataka. Pohranjuju se na vaš uređaj kad se web stranica učita u vaš preglednik. Ovi kolačići pomažu nam da web stranica ispravno funkcionira, učini ju sigurnijom, pružaju bolje korisničko iskustvo i razumiju izvedbu web stranice te analiziraju što funkcionira i gdje je potrebno poboljšanje.
Kako koristimo kolačiće?
Kao i većina mrežnih usluga, naše web mjesto koristi kolačiće prve strane i kolačiće trećih strana u nekoliko svrha. Kolačići prve strane uglavnom su potrebni za pravilno funkcioniranje web stranice i ne prikupljaju nikakve vaše osobne podatke.

Kolačići trećih strana koji se koriste na našoj web stranici uglavnom služe za razumijevanje izvedbe web stranice, način na koji stupate u interakciju s našom web stranicom, održavanje naših usluga sigurnim, pružanje oglasa koji su za vas relevantni i sve u svemu pružajući vam boljeg i poboljšanog korisnika iskustvo i pomoći ubrzati vašu buduću interakciju s našom web stranicom.

Koje vrste kolačića koristimo?

Bitno: Neki su kolačići bitni kako biste mogli doživjeti potpunu funkcionalnost naših web stranica. Omogućuju nam održavanje korisničkih sesija i sprječavanje svih sigurnosnih prijetnji. Ne prikupljaju niti pohranjuju nikakve osobne podatke. Na primjer, ovi kolačići omogućuju vam da se prijavite na svoj račun te se sigurno odjavite.
Statistika: Ovi kolačići pohranjuju podatke poput broja posjetitelja web stranica, broja jedinstvenih posjetitelja, koje su stranice web stranice posjetile, izvori posjeta itd. Ovi nam podaci pomažu razumjeti i analizirati koliko je web stranica uspješna i gdje je potrebno poboljšanje. Podaci pohranjeni u ovim kolačićima mogu se koristiti i od ponuđača oglasa trećih strana za prikazivanje oglasa na drugim web stranicama u pregledniku.
Funkcionalni: Ovo su kolačići koji pomažu nebitnim funkcijama na našoj web stranici. Ove funkcionalnosti uključuju ugrađivanje sadržaja poput video zapisa ili dijeljenja sadržaja web stranica na platformama društvenih medija.
Postavke: Ovi kolačići pomažu nam u pohranjivanju vaših postavki i postavki pregleda, poput jezičnih postavki, tako da imate bolji i učinkovitiji doživljaj pri budućim posjetiteljima web stranica.

Kako kontrolirati postavke kolačića ?

Ako kasnije odlučite promijeniti svoje postavke tijekom sesije pregledavanja, možete kliknuti karticu “Postavke kolačića” na zaslonu. Ovo će ponovno prikazati obavijest o pristanku koja vam omogućuje da promijenite svoje postavke ili u potpunosti povučete privolu.Osim toga, različiti preglednici nude različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web stranice. Možete promijeniti postavke preglednika da blokirate/izbrišete kolačiće. Da biste saznali više o upravljanju i brisanju kolačića, posjetite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.
Skip to content